Shinen op het podium van je eigen evenement door professionele event te organiseren zonder 20k kwijt te zijn aan een eventbureau
 
 
 
 

Evenement organiseren stappenplan

 
 

Voor de ondernemer die wel het podium durft te pakken. Zet de eerste stappen naar een succesvol evenement ↓

Marketing by
 
 

 

“Op deze manier ben ik er zeker van dat ik een complete ervaring & beleving kan neerzetten. Ik weet ook duidelijk welke stappen ik kan gaan zetten.”

Ellen Huizinga - BusinessBabesNL

 
 
 

De belangrijkste eerste stap

Zie jij dat ook andere ondernemers doen? Ze komen met het idee om een evenement te organiseren en de volgende dag hebben ze een locatie geboekt en al de eerste sprekers aangeschreven. Je kent ze vast wel. De korte termijn gelukszoeker noem ik dit. Want dat geluksgevoel die zij voelen na de lancering via Insta Story is echt helemaal weg op het moment dat ze strugglen om hun tickets te verkopen.

De stap om dit werkboek te downloaden is daarom misschien wel de belangrijkste eerste stap die je kan nemen. In plaats van een gelukszoeker te spelen, wordt je een geluksmaker. Want wat je niet wilt elke vijf minuten die refresh knop indrukken om te kijken of je nog tickets hebt verkocht, maar wel vol zelfvertrouwen je eigen evenement organiseren. Jij gaat de regisseur zijn van je eigen eventfilm.

Start vandaag nog met de organisatie van je eigen evenement door het downloaden van dit stappenplan.

Marketing by
 
Gratis-werkboek-stappenplan-evenement-organiseren-vertel-je-eventverhaal.png

 
 

En dan wordt een evenement organiseren ineens een makkie!

 

Bij organiseren denk ik altijd aan structuur, to-do lijstjes en uitgewerkte plannen in excel sheets. Hoe kan je dan nog met je creatieve brein de mooie ideeën bedenken die niet alleen zorgt dat je een evenement neerzet waar iedereen bij wilt zijn, maar vooral geniet van de weg daar naartoe. Wie wil nu vier maanden ploeteren voor slechts één geweldige dag?

Dus ja, dit werkboek neemt je stap voor stap mee om je eigen evenement te organiseren. Daarom heb je na het volgen van deze vier stappen:

  • Een helder beeld hoe jij wilt dat het event eruit gaat zien

  • Een krachtige positionering van je event ontwikkelt

  • Een basis die andere ondernemers vaak vergeten

  • Een dosis zelfvertrouwen om je evenement verder te organiseren

  • Een beleving gecreëerd waar niet alleen bezoekers bij willen zijn, maar partners ook voor je in de rij staan.

Oke, voor nu even genoeg gelul over structuur en stappenplannen. Jij wilt gewoon creëren, anderen inspireren en verder helpen. Laten we beiden doen waar we goed in zijn, oké? Dan wordt een evenement organiseren namelijk ineens een makkie! 

Marketing by